Близък до Фернандо Алонсо човек разкри мотивацията му да се завърне във Ф1


Близък до Фернандо Алонсо човек разкри мотивацията му да се завърне във Ф1

443 0

Фернандо Алонсо за завръща във Формула 1, защото смята, че има шанса да спечели трета световна титла, твърди Пат Симъндс - човекът, който бе с ключова роля за първите му две. Симъндс бе инженерен директор в Рено по време на шампионските титли на испанеца през 2005-та и 2006-та.

Затова сега Симъндс не се съмнява, че 38-годишният пилот се завръща, за да спечели своята трета титла във Ф1. „Мисля, че е много жалко, че състезател с толкова много талант е спечелил само две световни титли. И ако аз мисля, че това е жалко, Фернандо би счел това за трагично. Така че определно той има недовършена работа. Познавам Фернандо много добре и знам, че единственото нещо, което иска той е трета световна титла от Формула 1. Фернандо не е пътешественик, той не се завърна, защото му е скучно, той не се върна, защото отново иска да е в центъра на вниманието. Той се завърна, защото иска да спечели“, заяви Пат Симъндс.

Фернандо Алонсо ще бъде отново част от Формула 1 през сезон 2021, когато ще замени Даниел Рикардо в тима на Рено. А ето кой е най-добрият пилот във Формула 1 в момента според Фернандо Алонсо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама