Звезда от кеча разкри, че са му предлагали да се бие с Майк Тайсън


Звезда от кеча разкри, че са му предлагали да се бие с Майк Тайсън
Снимка: Guliver/GettyImages

1566 0

Все повече и повече имена на бойци се спрягат за евентуален мач с Майк Тайсън. Наскоро звездата от световната кеч федерация (WWE) - Боби Лешли, разкри, че му е било предложено да се изправи срещу легендарния боксьор на ринга.

Боби Лешли, който е висок 191 сантиметра и тежи впечатляващите 124 килограма, 4%, от които телесни мазнини, заяви пред медията "Fightful", че представители на Тайсън са се свързали с него, за да му предложат двамата да направят демонстративен боксов мач. Лешли сподели още, че за него ще е чест да се изправи срещу един от своите идоли, но не каза дали всъщност това ще се случи.

Самият Лешли има известен опит в професионалната борба, както и в смесените бойни изкуства, но е най-известен с кариерата си в световната кеч федерация, където е печелил най-различни титли. 

Мнозина смятат, че двубой между Лешли и Тайсън няма да бъде справедлив. Единият е в разцвета на своята кариера и се намира в отлична форма, а другият няма шанс, защото е много по-възрастен от него и не може да отговори на габаритите му. Предстои да разберем дали ще видим двете звезди лице в лице.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кой друг боец се закани на Майк Тайсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички