Истинско зрелище! Тайсън Фюри се готви за бой срещу най-силния мъж на планетата


Истинско зрелище! Тайсън Фюри се готви за бой срещу най-силния мъж на планетата
Снимка: Getty Images

2908 0

Тайсън Фюри призна, че преговаря за демонстративен мач срещу определяния за най-силен мъж на планетата Хафтор "Тор" Бьорнсон. Световният шампион в тежка категория официално спря с професионалния бокс след победата си над Дилиан Уайт на "Уембли" през април, макар че не изключва завръщане на ринга за мач срещу победителя от реванша между Александър усик и Антъни Джошуа.

Междувременно Циганския крал може да зарадва публиката с атрактивен сблъсък с Бьорнсон, който може да се похвали с повдигането на над половин тон от мъртва тяга (501 килограма - световен рекорд).

"Би било забавно. Ще е страхотно да се изправим пред 70 хиляди фенове, да му покажа какво означава бокс и да го нокаутирам. Преговаряме с неговия екип в момента, но определено проявявам интерес към този мач", обяви Фюри пред „Телеграф Спорт“.

Според специализираните издания демонстративният двубой може да се проведе през ноември в Лондон.

"С удоволствие бих се качил на ринга срещу него. "За мен ще е чест да се изправя срещу най-добрия боксьор в тежка категория. Дали ще загубя? Сигурно, но не ми пука. Ще дам всичко от себе си и нека видим какво ще се случи. Аз съм воин, аз съм викинг, няма невъзможни неща", заяви исландецът Тор, известен с ролята си на Планината в сериала "Игра на тронове".

А ето на кой футболен отбор стана спонсор Фюри.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички