Величие на UFC се закани на Майк Тайсън: Мога да го смажа!


Величие на UFC се закани на Майк Тайсън: Мога да го смажа!
Снимка: Guliver/GettyImages

8458 0

Малцина са тези, които са дръзнали да се опънат на легендата на бокса - Майк Тайсън, по начина, по който го направи бившият шампион в две категории на UFC - Даниел Кормие. 

Величието в смесените бойни изкуства бе категоричен, че ако се стигне до уличен двубой, където правила почти не присъстват, той ще се справи с Железния Майк без никакъв проблем.

"Не ме разбирайте погрешно, аз обичам Майк. Той е един от моите идоли, уважавам го страшно много, но ако наистина излезем лице в лице в уличен двубой - мога да го смажа", заяви категорично Даниел Кормие за ESPN.

Припомняме, че Даниел Кормие сложи край на кариерата си през август 2020 година, когато загуби поясите си от страшилището в тежка категория на UFC Стипе Миочич. Преди да започне да се занимава със смесени бойни изкуства, американецът е бил борец, а също така е представял САЩ на две Олимпиади.

Най-вероятно ще трябва да оставим на въображението си развоя на подобен двубой между Кормие и Тайсън. Двамата бойци вече се пенсионираха и все повече и повече ги виждаме в ролята на анализатори, водещи на подкасти и т.н.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще видим ли още веднъж Конър Макгрегър срещу Флойд Мейуедър?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички