Зрелище, здрави битки и мач за престижна титла в MAX Fight 53 в "Арена София"


Зрелище, здрави битки и мач за престижна титла в MAX Fight 53 в "Арена София"
Снимка: Facebook/Max Fight

2600 0

Готови ли сте за зрелищна шампионска нощ и атрактивни бойни срещи между утвърдени имена на професионалния ринг от България и света? MAX FIGHT 53 ще ви даде точно тази емоция на 6 април от 20:00 часа в столичната зала "Арена София".

Организаторите обещават фурор в нощта на 6 април от Йосиф Панов – Пепелянката, който след усилена подготовка се изправя срещу носителя на световната титла на UBO в мач за интернационалната титла на организацията. Цяла делегация официални лица от европейския и световен боксов елит ще дойдат у нас именно за UBO International Welterweight Title.

На MAX FIGHT 53 ще участват едни от утвърдените имена на професионалния ринг и носители на шампионски пояси. Сред тях е един от най-добрите български ММА бойци Калоян Колев. На ринга ще се качи носителят на два трофея на MAX FIGHT във формат МАХ1 и К1 - двукратният световен и европейски шампион Александър Петров. Сред имената във файт картата се очаква да бъде и носителят на купата на MAX FIGHT в К1 Михаил Велчовски.

Разбира се, зрелището предполага и подобаваща атмосфера. Зрителите на MAX FIGHT 53 ще станат свидетелите на впечатляващо изживяване откъм огън, звук, светлина, интериор и еуфория. Гост изпълнител на събитието ще бъдат Керана и космонавтите.

Освен музикално шоу, организаторите са подготвили огнено, светлинно и пиро програма, представена от атрактивните изпълнителки на Бум кабаре и Нов цирк, както и въздушна акробатика от Пол денс България.

За комфорта на посетителите е помислено с предварително подготвени амфитеатрални зони - трибуни, терен и ВИП зона, като за удобство може да се избере конфигурация от маси във ВИП зона с 8-10 места, които включват и напитки в цената. На събитието ще има два бара за напитки, безплатен паркинг, кетъринг, коктейл бар и вечеря.

Билети за MAX FIGHT 53 можете да закупите в мрежата на IPASS, Eventim, както и всички каси на EasyPay в България.

Повече информация можете да откриете в официалното събитие на MAX FIGHT 53 във Facebook.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички