Хърн предначерта пътя за суперсблъсък Джошуа-Фюри и отсече: На Тайсън му пука само за парите


Хърн предначерта пътя за суперсблъсък Джошуа-Фюри и отсече: На Тайсън му пука само за парите
Снимка: Getty Images

2011 0

Еди Хърн за пореден път заговори за организирането на суперсблъсък между Антъни Джошуа и настоящия първенец по бокс в тежка категория Тайсън Фюри. Промоутърът на Ей Джей предначерта пътя за подобен мач между двамата британци.

Припомняме, че преди броени дни се разбра, че боят за обединение на поясите при най-тежките между Фюри и украинеца Олександър Усик, който бе планиран за края на април, пропада.

Тази събота  Джошуа ще се завърна на ринга след две поредни загуби от Усик с мач срещу американеца Джърмейн Франклин. Като цяло очакваниятя са  Джей да постигне лесна победа. Според неговия промоутър това ще постеле пътя за британски сблъсък с Фюри.

Изглежда толкова логично. Ако Ей Джей нокаутира Франклин в събота, Фюри няма мач, Ей Джей няма друг мач. Политиката изпари коланите. Мисля, че Тайсън иска пари, пука му само за парите. А в този мач има повече пари, отколкото някога е мечтал, така че защо не", коментира Хърн.

Преди няколко години Фюри и Джошуа бяха постигнали разбирателство да се срещнат на ринга, но Дионтей Уайлдър спечели съдебно дело за трети мач с Фюри и нещата пропаднаха.

 "Няма по-голям мач от този. Веднъж вече имаше сделка, което ще ни даде увереност, че може пак да се случи. Въпросът е аз и Франк Уорън (промоутър на Фюри) тихо да работим съвместно",  каза още шефът на Мачрум Боксинг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Антъни Джошуа обясни защо се е разделил с треньорите си и как е намерил новия

Гледай завръщането на Антъни Джошуа на 1-ви април 

Ей Джей се завръща на боксовия ринг след 2 поредни загуби от Олександър Усик и три поражения в последните си 5 мача. Това означава, че поражение в събота (01.04) срещу Джърмейн Франклин може да означава край на кариерата на доскорошния хегемон в тежка категория. 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички