За завръщане с гръм и трясък: Джошуа никога не е бил толкова тежък, колкото за битката с Франклин


За завръщане с гръм и трясък: Джошуа никога не е бил толкова тежък, колкото за битката с Франклин
Снимка: Getty Images

3537 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа се готви да се завърне в професионалния бокс с гръм и трясък. Британецът има две последователни загуби от Олександър Усик и ще опита да докаже, че има още какво да покаже на феновете.

Сега Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин ще е сблъсъкът, който ще прикове вниманието. Двамата се изправят един срещу друг в Лондон на 1 април, събота, след 23:30 часа българско време.

Колко тежеше Джошуа в предните двубои?

Голямото официално събитие преди двубоя бе кантарът, който показа доста любопитни показатели. Той отчете, че Джошуа тежи 115.84 килограма, като това е най-голямото тегло, което е показвал британецът. Франклин пък е по-лек - 106 кг. Това означава, че е свалил 10 кг. от последния си двубой, който загуби от Дилиън Уайт след съдийско решение.

Относно Джошуа - в реванша срещу Усик той тежеше 110.7 кг., което бе  с 2 кг. повече от първата му загуба 11 месеца по-рано. Моментът, в който най-много се доближава до настоящото си тегло бе срещу Карлос Такам, когато кантарът показа 115.6 кг. Тогава Джошуа трябваше да се изправи Кубрат Пулев, но контузия попречи на българина, а Такам зае неговото място.

Антъни Джошуа още преди официалния кантар сподели, че очаква да е качил килограми и няма да се изненада, ако е по-тежък.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички