Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин по ТВ: Къде да гледаме боксовото зрелище?


Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин по ТВ: Къде да гледаме боксовото зрелище?
Снимка: GettyImages

5284 0

Светът на бокса най-сетне ще бъде поразтърсен през 2023-та година! Първата голяма битка е тук и чрез нея се завръща Антъни Джошуа. Бившият световен шампион започва пътя си обратно към коланите и титлите, с които неотдавна можеше да се похвали.

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Галавечерта Джошуа - Джърмейн Франклин може да се окаже коварна за британеца. Ей Джей е абсолютният фаворит и евентуална загуба би била шокираща. Самият той призна, че може да означава край на кариерата му. Той би укротил критиците само чрез нокаут. По възможност - по-бърз.

От друга страна, Франклин също може да яхне вълната. След като бе по-сериозно забелязан в срещата с Дилиън Уайт, той демонстрира, че има качества. Въпреки че загуби след съдийско решение, той се представи достойно.

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Евентуален успех над Джошуа пък би бил трамплин за кариерата му. Франклин има 21 победи на ринга - 14 от тях след нокаут. Преди да срещне Уайт (преди по-малко от половин година) пък все още бе непобеден. Прави впечатление пауза от две години и половина в кариерата му, по време на която не е провел нито една битка. Това се наложи заради мениджърски проблеми.

Антъни Джошуа пък трябва да натрупа няколко победи, за да върне самочувствието си. Към момента има едва два успеха в последните пет двубоя - нещо немислимо за боксьора, който също неотдавна бе смятан за непобедим (преди сензацията срещу Анди Руис). Последният му успех е срещу българина Кубрат Пулев.

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

На галавечерта, която ще се състои в Лондон - в зала "О2 Арена", ще станем свидетели на десет сблъсъка. Програмата започва около 20:00 часа българско време, като се очаква гвоздеят от нея да стартира около полунощ българско време.

Как и къде да гледаме Джошуа - Франклин?

За съжаление, на територията на България няма да има телевизия, която да излъчва дългоочаквания двубой. Всички у нас могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, като ще можете да следите Джошуа - Франклин НА ЖИВО в SportLive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички