Преди завръщането на ринга: Антъни Джошуа разкри, че очаква да е по-тежък от реванша срещу Усик


Преди завръщането на ринга: Антъни Джошуа разкри, че очаква да е по-тежък от реванша срещу Усик
Снимка: Getty Images

1158 0

Антъни Джошуа очаква да тежи повече за битката си срещу Джърмейн Франклин, отколкото беше за реванша си с Олександър Усик през август миналата година.

Бившият двукратен шампион в тежка категория търси първата си победа от две години насам. Сблъсъкът Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франлин е в събота на "The O2 Аrena", след като претърпя две последователни поражения от Усик. Джошуа загуби коланите си от украинеца през септември 2021 г. и не успя да ги спечели отново във втората им битка. За реванша бе малко над 110 килограма, като AJ е тежал около 108 кг. през по-голямата част от професионалната си кариера.

Не килограмите печелят битките на ринга

Британският боксьор очаква да е натрупал повече килограми, но настоя, че физиката няма голямо значение в бокса в тежка категория. "Ясно е, че не външният вид печели битки. Мисля, че това беше ясен фактор през годините, когато бях свързан с тежката категория. Начинът, по който изглеждате, не винаги определя как ще завърши даден двубой. Надявам се, че Франклин ще прецени ситуации и "умът му е на правилното място".

"Не бих казал, че вдигам много тежести по време на подготовката. Правя само за обща кондиция, без много тежести. Правя много, за да се възстановявам бързо и добре. Храня се добре, спя добре, за да оставя тялото си да се възстанови и лекува. А, когато съм в боксовата зала, полагам много работа", допълни Джошуа.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички