Бербатов обясни какво ще означава за България победа на Кубрат Пулев срещу Джошуа


Бербатов обясни какво ще означава за България победа на Кубрат Пулев срещу Джошуа
Снимка: Instagram

2307 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов също се присъедини към коментарите за двубоя на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Бербатов хвърли светлина върху това какво би означавало за България, ако Пулев стигне до успеха в събота вечер.

"Хората в България се вълнуват преди битката този уикенд между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев", каза Бербатов пред Betfair.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО МЕЖДУ ПУЛЕВ И ДЖОШУА

"Чудесно е да видиш, че ще има фенове, отново е голям момент за Пулев, защото той имаше своя шанс в миналото срещу Владимир Кличко, но сега той има втори шанс и се надяваме, че ще го използва. Това е може би най-голямата битка за него и той ще бъде добре подготвен", допълни бившият български играч.

"Той може да бъде камъкът, който препъва Джошуа. Четох съм, че Джошуа вече планира следващата си битка и се стреми да се бие с Тайсън Фюри. Но Джошуа трябва да внимава с Пулев и да не го подценява.

Регистрирай се в DAZN, за да гледаш Пулев - Джошуа!

Ако Пулев победи, това ще бъде голямо постижение. Ние сме малка държава и никога не сме имали световния шампион по бокс в тежка категория. Обзалагам се, че това ще му е в съзнанието, когато стъпи на ринга, но той просто трябва да остави това настрана и да се концентрира върху битката. Цяла България е зад гърба му и вярвам, че може да предизвика голям стрес този уикенд. Ще гледам и той има моята подкрепа". А каква добра новина за родните фенове пристигна днес вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички