Кобрата: Белмекен ще покаже на Джошуа защо българските спортисти мачкаме


Кобрата: Белмекен ще покаже на Джошуа защо българските спортисти мачкаме
Снимка: БГНЕС

2416 0

Кубрат Пулев покани своя съперник в съботния мегадвубой за световните титли на IBF, WBA и WBO - Антъни Джошуа, да дойде в България и да се качи на базата в Белмекен. Боксовата ни звезда отбеляза, че очаква британецът да приеме поканата, след като загуби в събота (12.12).

"След като го победя, го предизвиквам да дойде в България, да дойде на Белмекен, да види как сме се подготвяли, да види защо има такава сила в нас, българските спортисти. Когато той изкачи върха Зъбчето, който всеки един спортист изкачва, когато е на Белмекен, защото е изключително приятно и зареждащо, тогава ще осъзнае защо съм го победил”, коментира Кобрата в интервю за официалния си спонсор WINBET.

Задачата на Пулев ще бъде много тежка, тъй като 31-годишният Джошуа е считан за един от най-силните боксьори в тежка категория в последните пет години, заедно със сънародника си Тайсън Фюри. До момента в кариерата си Джошуа има 23 победи (21 с нокаут) и само една загуба, като той никога не е бягал от сериозните предизвикателства и се е изправял срещу много силни опоненти. Единственото му поражение до момента дойде шокиращо в мача му с американеца от мексикански произход Анди Руис през юни 2019 година, но шест месеца по-късно Джошуа си отмъсти на реванша, записвайки победа по точки. А кои са слабите страни на Джошуа, които дават шанс на Кобрата, според боксов експерт, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички