Разкритие: Антъни Джошуа ще прибере доста по-солидна сума от Кубрат Пулев за мача


Разкритие: Антъни Джошуа ще прибере доста по-солидна сума от Кубрат Пулев за мача
Снимка: Guliver/GettyImages

3214 0

Остава съвсем малко до дългоочаквания сблъсък за световната титла в тежката категория на бокса между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Двамата излизат един срещу друг в събота около полунощ (ето как можете да гледате зрелището между Пулев и Джошуа).

Медиите на Острова засегнаха една от най-коментираните и най-любопитни теми около сблъсъка - финансовата печалба за двамата състезатели. Разбира се, за британеца тя ще е далеч по-голяма в сравнение с тази за българина.

Не е напълно сигурно, нито е потвърдено официално, какви точно суми ще бъдат прибрани. За Пулев се спекулира с такава между 3 и 5 милиона паунда, докато за AJ - минимум 10 милиона паунда. Изданието "Дейли Мейл" посочва, че Джошуа ще вземе поне със 7 милиона паунда повече от опонента си.

Сметките на това издание посочват, че Кобрата ще прибере 3 милиона паунда, а Джошуа - 10 милиона паунда. Сумите и за двамата могат да нараснат чрез познатата платформа "pay-per-view", където хората си плашат специално, за да наблюдават двубоя и откъдето могат да постъпят сериозни средства.

А как преди 7 години чичото на Джошуа му дал списък с боксьори, които да нокаутира, и бил ли е там Кубрат Пулев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички