Българин е отказал да се бие в подгряващите двубои пред Джошуа - Пулев


Българин е отказал да се бие в подгряващите двубои пред Джошуа - Пулев
Снимка: Gulliver/GettyImages

1391 0

Българският боксьор Йосиф Панов призна, че е отказал да бъде част от подгряващите двубои преди боксовото събитие на годината - Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа.

"Да ме поканят беше чест, но рано или късно и аз ще изляза на подобен ринг. Това да ни поканят за нас беше голяма чест и много се зарадвах, но моят треньор каза, че рано или късно, ние ще излезем на такъв подиум. Само трябва да бъдем добре подготвени, заяви боксьорът пред Нова тв.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО МЕЖДУ ПУЛЕВ И ДЖОШУА

Той заема трето място в класацията, в която първи и втори са Кубрат и Тервел Пулеви. Той е на 24 години. Тежи 69,7 кг. Висок е 175 см. и е в серия от 16 поредни победи на професионалния ринг в суперполусредна категория.

Как може да се регистрирате в DAZN и да се гледате пряко сблъсъка между Кубрат и Джошуа?

Това е нещото, което съм роден да правя, и парите не са толкова важни”. Много несериозно и рисковано е за шест дни да излезем срещу такъв сериозен противник. Не всичко е пари. Сумата не е малка, но решихме да не съсипваме нещо, което градим толкова дълго време”, категоричен е треньорът на "Пепелянката" - Александър Владимиров. 

А как преди 7 години чичото на Джошуа му дал списък с боксьори, които да нокаутира, и бил ли е там Кубрат Пулев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички