ВИДЕО: Когато малко момиченце "уби" Антъни Джошуа с въпрос в нигерийско гето


ВИДЕО: Когато малко момиченце "уби" Антъни Джошуа с въпрос в нигерийско гето
Снимка: Guliver/GettyImages

50994 0

Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев е голямото спортно събитие на годината в бокса. Напрежението и при двамата е убийствено, но трябва вече да са свикнали с оглед на професионализма и опита си. Всъщност, Джошуа е бил често поставян под напрежение.

Това важи не само за срещите му на боксовия ринг, но и за тези извън него. Покрай двубоя бе напомнено за една любопитна такава в Нигерия - мястото, на което е роден. Там той посети местно гето (въпреки че бе съветван да не го прави).

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА - ЕТО КАК

На фона на многото негови привърженици, които го бяха наобиколили, се появи едно малко момиченце, което просто го "уби" със своя въпрос. То го попита: "Бих искала да попитам защо се биеш за Великобритания, а не за Нигерия?".

На AJ му трябваше малко време, докато осмисли случилото се, но в крайна сметка отвърна: "Майка ми и баща ми са родени в Нигерия. След това, когато са били на по 25 години, те са отишли в Лондон. Аз се родих и започнах бокс на 18 години. Много пъти съм се връщал в Нигерия като по-млад" - не давайки конкретен отговор на въпроса.

Ако все още не сте се регистрирали и не сте си гарантирали, че ще наблюдавате зрелището - СТЪПКА ПО СТЪПКА КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА ЗРЕЛИЩЕТО ПУЛЕВ - ДЖОШУА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички