Гледай Пулев срещу Джошуа - ето как


Гледай Пулев срещу Джошуа - ето как
Снимка: Getty Images/Guliver

268712 0

В събота вечер, или иначе казано след по-малко от 24 часа, Кубрат Пулев ще се опита да реализира голямата си мечта и да завоюва световната титла в тежка категория на професионалния бокс. За целта той ще трябва да се изправи срещу един от най-добрите боксьори на последното десетилетие - Антъни Джошуа, а залогът е огромен - и четирите пояса (IBF, IBO, WBA, WBO), които в момента са на кръста на британеца. 

Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа е зрелището, за които всички в България нямат търпение. И, въпреки че то няма да бъде излъчено от родна телевизия, все пак ще има пряко предаване на зрелището. То ще бъде в стрийминг платформата DAZN, която държи правата за излъчване на Пулев - Джошуа (регистрирай се в DAZN за България тук). 

Приложението ще излъчи двубоя на българина за световния връх в първото боксово събитие от подобен мащаб у нас. Както е известно, DAZN навлезе в над 200 страни в Европа и по света и ще излъчва срещата в много страни от Стария континент, с изключение на Великобритания и Ирландия. Абонаментът за DAZN за мача на Пулев срещу Джошуа е 2.99 лева, като не е само за двубоя, но и за целия месец. Така дори след битката може да гледате вълнуващите предложения на платформата - документални филми, боксов архив и други боксови дуели (през декември се бият още Генади Головкин и Канело Алварес). 

За радост на родните фенове на бокса, сблъсъкът Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа ще бъде излъчен с български коментар. Той ще е дело на Огнян Георгиев и Камен Петров, а интересен факт е, че първият беше коментатор и на първата среща за титлата на Пулев (през 2014 година срещу Кличко), а Петров бе гост в студийната програма. 

Тъй като има много фенове, които се притесняват, че не могат да се абонират за двубоя, изготвихме подробен материал стъпка по стъпка как да се регистрирате в DAZN(последвайте линка). 

Цялата галавечер започва в 20:00 часа българско време, като се очаква събитието на вечерта да стартира около полунощ. (Регистрирай се в DAZN тук)

ВАЖНО: Мачът на Пулев трябваше да започне около 00:00 часа, но ще се забави малко заради забавянето в цялата програма! (следи ПУЛЕВ - ДЖОШУА по рундове виж Sportlive.bg). 

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички