Невиждани кадри от спора между Джошуа и Пулев, българинът крещи като лъв (ВИДЕО)


Невиждани кадри от спора между Джошуа и Пулев, българинът крещи като лъв (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

7554 0

Своебразният конфликт, който се разигра между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа след премерването им, допълнително увеличи напрежението и засили страстите преди суперсблъсъка, който се явява спор за световната титла в тежка категория.

Пулев провокира големия шампион, който след това не остана длъжен. Размениха се реплики и закани, като и двамата боксьори демонстрираха увереност в своя успех. Часове след разигралите се сцени се появиха дори още по-любопитни кадри.

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА - ЕТО КАК

Те са по-близо до двамата боксьори, а в даден момент от тях се вижда и чува как българският претендент на IBF яростно крещи в лицето на Джошуа, като разярен лъв (вижте в края на видеото по-долу). Разбира се, британецът реагира с усмивка без да се покаже видим страх.

И двамата дадоха интервюта след ситуацията, като не скриха готовността си за боя и дори признаха, че са искали още на място да посегнат на другия. Само след часове ще стане ясно кой ще изпълни своите закани и ще бъде победителят от зрелището.

Със сигурност това е само "загрявка", която допълнително е мотивирала бойците. Напрежението расте с всяка изминала минута, а кулминацията ще е около полунощ днес. Ако все още не сте се регистрирали и не сте си гарантирали двубоя - вижте СТЪПКА ПО СТЪПКА КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА ПУЛЕВ - ДЖОШУА в DAZN.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички