На Острова си зададоха немислимия въпрос: Какво ще стане, ако Джошуа загуби от Пулев?


На Острова си зададоха немислимия въпрос: Какво ще стане, ако Джошуа загуби от Пулев?
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

5105 0

Голямата битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната титла в тежката категория на бокса приковава вниманието на цял свят. Обяснимо, в България и Великобритания интересът е най-висок и това се счита за събитието на годината.

Джошуа е определян като големия фаворит в мача, докато шансовете на Пулев са доста минимални, като това важи особено за Великобритания, където не искат и да чуват (или да си помислят) за евентуална загуба на AJ. Е, все пак на Острова се престрашиха и си зададоха въпроса: "Какво ще стане, ако Джошуа загуби?". Ето отговорите на местни боксьори и специалисти:

СТЪПКА ПО СТЪПКА: КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ В DAZN

Карл Фрох: "Не съм на 100% сигурен, че Джошуа се е възстановил напълно от загубата от Руис. Ако загуби от Пулев, увереността му ще е напълно срината. Разбира се, може да се издигне отново, достатъчно млад е. Искам толкова силно Джошуа да победи".

Матю Маклин: "Разбира се, че може да се съвземе при загуба и да се завърне. Правил го е преди, сигурен съм, че може да го направи пак. Ако загуби от Пулев, не мисля, че ще е същият шок, който бе при поражението ор Руис. Пулев е загубил само веднъж, той е основен претендент, това е труден двубой. Случилото се от Руис ще държи AJ нащрек. Няма да повтори грешката".

Джони Нелсън: "Загуба би направила задачата на Джошуа дори по-трудна, защото се надява да е научил грешката си от мача с Руис. За мен е немислимо, защото това ще го върне назад към останалите боксьори от тежка категория, които са под него. Обратно на опашката".

Анди Кларк: "Има клауза за реванш в тази битка, защото е за титлата, предполагам. Джошуа ще трябва да се съвземе. Но ако загубиш две битки неочаквано срещу хора, срещу които не би трябвало, тогава ще започнеш да се чудиш дали си толкова добър, колкото си мислиш".

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА - ЕТО КАК

Спенсър Оливър: "Би било много трудно да се съвземе. Това би било дъното. AJ е човекът, с когото всички искат да се бият".

А на Острова не пропуснаха да припомнят всичко най-скандално около Кубрат Пулев (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички