ВИДЕО: Джошуа имитира Пулев и му се подигра на стила на боксиране


ВИДЕО: Джошуа имитира Пулев и му се подигра на стила на боксиране
Снимка: Guliver/GettyImages

63221 0

Любопитен момент от конфликта между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа по време на днешния кантар остана незабелязан от боксовите фенове. Докато Кубрат и Антъни си разменяха цветущи реплики, британецът реши да отговори на провокацията с нехарактерен за него прийом. 

Ей Джей, който се слави като много уравновесен и отнасящ се с уважение боксьор, изпусна нервите си и показа лошата си страна срещу Кобрата. В даден момент Джошуа реши да имитира Кубрат и да се подиграе на стила му на боксиране, което подразни българина.

РЕГИСТРАЦИЯ В DAZN - КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА

Кобрата веднага му отговори, но Ей Джей му обърна гръб и си тръгна. Последва мощен рев от Пулев и многозначителна усмивка на лицето му, която сякаш идваше да ни покаже, че българинът е оставил последния смях за събота вечер, когато е и големият мач между двамата боксьори.

Междувременно стана ясно, че Джошуа е отвърнал на провокацията на Кобрата с грозна обида (подробности тук).

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама