AJ за Пулев: Щях да го ударя в челюстта, но трябва да изчакам до утре


AJ за Пулев: Щях да го ударя в челюстта, но трябва да изчакам до утре
Снимка: Getty Images/Guliver

4773 0

След премерването на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа преди големия и дългоочакван сблъсък между двамата за световната титла в тежка категория, прехвърчаха искри между боксьорите и те си размениха сериозни думи (вижте какво си казаха и ВИДЕО от случилото се).

Секунди след това Джошуа бе "хванат" от репортер на "Скай Спортс" и бе попитан за случилото се. Ето какво заяви британецът: "Такива са нещата. Той дойде и започна да говори много глупости и да разпалва нещата. Това е, което той направи. Много години съм гледал бокс и съм виждал състезателите да говорят глупости и след това да бъдат размазвани. Той просто заплашваше.

РЕГИСТРАЦИЯ В DAZN - КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА?

Щях да го ударя в челюстта още там, но ще трябва да почакам до утре. Знам какъв е той, изучил съм го. Той мисли, че е войник. Казах му: "Не оставяй боксьорите, с които си се бил преди, да те залъгват и обнадеждават. Сега си срещу истински такъв".

Когато хората се изправят срещу мен на ринга, те са уверени. След няколко рунда тяхната душа е разрушена. Веднъж щом видя това, ще го отстраня. Ние сме големи момчета, удряме здраво. Кой пръв удря, ще остане прав накрая" - сподели Джошуа преди мача си с Пулев.

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички