Антъни Джошуа също отговорил с провокация, нарекъл Кубрат "страхливец"


Антъни Джошуа също отговорил с провокация, нарекъл Кубрат "страхливец"
Снимка: Gulliver/GettyImages

7160 0

Още на кантара преди зрелището Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа страстите се нажежиха до червено.  Двамата продължиха сравнително дълго да стоят един срещу друг, да размахват ръце и да се надъхват един срещу друг. Българинът многократно повтори, че ще е новият шампион и че ще го победи.

Имаше и момент, в който Джошуа постави ръката си на рамото на Кобрата, като той не спря да сипе закани през цялото време. Вбесеният британец нарекъл Пулев "страхливец", след като многократно е бил предизвикан преди това.

След това Хърн разкри точно какво е чул: "Пулев просто казваше "утре, утре", така че Джошуа каза: "Какво имаш предвид утре?". Пулев продължи "Утре ще те бия и ще ти покажа". Пулев продължи да говори, така че Джошуа каза:"Ела тук и го кажи. Пулев отново каза "утре ще те победя “, а AJ отвърна:"Какво? Ти? Не ме уважавай и ще ти покажа “.

Не мога да си спомня точно какво беше казано после. Тогава Ей Джей каза„ Ти си  "страхливец". Нямаше шанс да спрат. Пулев тогава отвърна: "Утре ще те победя, ще те довърша, ще те довърша. Знаеш, че съм по-добър от теб".  Зрелището Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа ще може да гледате в онлайн платформата DAZN (регистрация през този линк).

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички