"Търся величието": Антъни Джошуа с големи думи - изненада с изказване за Дионтей Уайлдър


"Търся величието": Антъни Джошуа с големи думи - изненада с изказване за Дионтей Уайлдър
Снимка: Getty Images

5623 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа бе изключително доволен от категоричната победа, която записа над Ото Валин. Мнозина видяха бокс, какъвто не е показвал от години - а именно от стария Ей Джей - атакуващ и доминантен през цялото време. Той обаче отрече да е било препратка към миналото.

Джошуа отговори: "Старият Ей Джей" ли бе този срещу Ото Валин?

"Поздравявам се за представянето, поздравявам отбора ми, който има заслуги за това, поздравявам и феновете ми. Не мисля, че това бе битка като от миналото, просто поредна битка. Уважавам Ото. Фокусирам се върху човека срещу мен. Не бих казал, че е битка от миналото, просто още един ден в офиса (бел. ред. пореден ден на работа).

Още: Лекция: Старият Антъни Джошуа се завърна - изяде набързо Валин и му нанесе първи нокаут в кариерата (ВИДЕО)

Победата е на всяка цена. Цялата ми нагласа е за победата. Срещу Ото цялата нагласа бе да победим. Знаем, че е бизнес. Една загуба те връща чак в самото начало, така че искахме просто да спечелим" - започна с изказването си пред DAZN минути след победата.

Антъни Джошуа срещу Ото Валин

"Излизал съм срещу доста от хората в картата днес - срещу Ото, който е чудесен боксьор, правил съм спаринги с Дюбоа, с Милър, с Агит (бел. ред. Кабайел). Здрава работа, фокус, тези неща се отплащат. Историята ми с Ото също се отплати (бел. ред. играли са при аматьорите и са били спаринг партньори).

Джошуа има една цел: Величие

Ото е голям воин. От неговия ъгъл направиха така, че да са сигурни, че ще оцелее и ще се бие отново. Сигурен съм, че можеше да продължи, но това е тяхното решение. Днес беше моят ден, слава Богу. Търся величие, искам величие. Бен Дейвисън е много добро попълнение към целта ми да ставам все по-добър" - продължи още Ей Джей с искреното признание.

Още: След ужасяващото представяне, Уайлдър избухна като Пулев: Продължаваме напред!

Освен това той бе запитан за Уайлдър и изненадващото му поражение от Джоузеф Паркър, което поне на този етап изглежда отменя дългоочаквания сблъсък между тях. Ей Джей призна, че не е гледал мача, но не злорадства и се изказа доста джентълменски за Бронзовия бомбардировач.

Антъни Джошуа коментира загубата на Уайлдър - не гледал мача

Дионтей Уайлдър срещу Джоузеф Паркър

"Не гледах Уайлдър, говорих със себе си. Нека преброим колко хора ми споменаха името тази седмица. А аз просто се фокусирам върху себе си, знам колко важен е този мач за мен. Уайлдър загуби - какво от това, ще се върне по-силен. Той ще се завърне. Само не трябва да се предава човек. Ако искаш, може да се върнеш. Сигурен съм, че хората искат да видят тази битка (бел. ред. между него и Уайлдър), нали? Или просто искат да ме видят мен да се бия?

Трябва да продължа с победите - това натурално ще ме заведе до световната титла. На пътешествие съм, трябва да побеждавам. Имам големи амбиции. Не празнувам, когато печеля тези мачове, празнувам, когато печеля световни титли" - завърши Ей Джей. Вижте повече за изненадите в мачовете на Джошуа и Уайлдър, както и за двата шокиращи резултата от "Денят на Страшния съд" + всички мачове (ВИДЕО).

Още: Паркър зачеркна AJ и Фюри и злорадства за провала на Уайлдър - Джошуа

Това Уайлдър ли е? Паркър направи така, че Дионтей да наподобява на третокласен боксьор (ВИДЕО)

Шокиращ Уайлдър: Бе направен на пух и прах от Джоузеф Паркър - стана за смях в края, но избегна нокаута (ВИДЕО)

Бивол го спука от бой, но той изуми дори СЪДИЯТА: Епичен мач от галата на Джошуа и Уайлдер (ВИДЕО)

Риск, драма, кръв и край на кариерата на непобедим: Най-здравият бой от галата Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)

Шок: "Непобедим" бе проснат на въжето - медицински екип на ринга на галавечерта на Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)

Побой! За секунди - балканец смачка съперника и победи рекордно бързо на "Денят на страшния съд" (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички