Побой! За секунди - балканец смачка съперника и победи рекордно бързо на "Денят на страшния съд" (ВИДЕО)


Побой! За секунди - балканец смачка съперника и победи рекордно бързо на "Денят на страшния съд" (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

6655 0

Първите две срещи от специалната боксова галавечер "Денят на страшния съд" завършиха с технически нокаути. Втората от картата приключи бързо-бързо. Тя противопостави олимпийския медалист Филип Хъргович срещу Марк Де Мори.

Това бе и мачът, който според предварителните прогнози ще е най-малко оспорван. Това бе потвърдено и от бързото развитие. Хърватинът остана непобедеин, записвайки 17-ия си успех. За Марк Де Мори пък това бе 3-та загуба при 41 успеха.

Още в първия рунд Хъргович вкара много мощни десни, а след по-малко от минута Де Мори се озова на колене, подпрял се на въжетата. Той се изправи и опита да стане доста по-агресивен, за да отговори на стила на опонента.

Още: Бокс НА ЖИВО: Галавечерта на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър - за секунди - балканец спука от бой аутсайдер (ВИДЕО)

Хърватинът обаче не бе впечатлен и вкара нови мощни десни - както в тялото, така и в главата. Съперникът на няколко пъти се обръщаше с гръб, за да се предпазва от критичните серии, които му нанасят. Съдията го предупреди няколко пъти, но след ново подобно изпълнение взе решение да прекрати срещата.

Филип Хъргович след победата на

След победата все още непобеденият на професионалния ринг балканец бе категоричен, че очаква своя шанс за световната титла. Какво се случи в първия мач от вечерта на "Денят на страшния съд" и как опонентът бе повален с изключително кроше (ВИДЕО)?

Битките на Джошуа и Уайлдър са сред най-чаканите в световния бокс. Те няма да бъдат предавани по родните телевизии, но онлайн платформата DAZN предоствя уникалната възможност на българските боксови фенове да се насладят на галата в Саудитска Арабия с регистрация и абонамент (линк към платформата).

В луда и зрелищна битка: Антъни Джошуа наби Ото Валин, но съдиите разрешиха спора (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички