След ужасяващото представяне, Уайлдър избухна като Пулев: Продължаваме напред!


След ужасяващото представяне, Уайлдър избухна като Пулев: Продължаваме напред!
Снимка: GettyImages

6103 0

Дионтей Уайлдър каза, че няма да прави драми след шокиращото си поражение от Джоузеф Паркър. Американецът беше смачкан от бившия световен шампион и разочарова милиони по света, тъй като това поражение поставя под въпрос дългоочакваната битка между него и Антъни Джошуа. 

Все пак, веднага след поражението Уайлдър избухна с култова реплика на Кубрат Пулев

Уайлдър като Пулев - продължава напред, въпреки поражението 

"Нямах време в края за победата. Поздравления за Джоузеф, свърши страхотна работа, избегна много от ударите ми. Няма да се оправдаваме. Беше добър бой, продължаваме напред. Може би можеше да помогне, ако бях натрупал повече боеве през годината", отсече Уайлдър след шокиращото поражение. 

Направихме, каквото направихме, продължаваме напред. Искам просто да се прибера при децата си. Нямах време в края. Чувствах сякаш имах предимство, продължаваме напред, днес дъщеря ми има рожден ден", каза победеният боксьор. 

Каруцата пред коня е бил големият проблем преди мача? 

Преговорите за мач с Антъни Джошуа се оказаха също виновни за поражението. 

"Малко се разсейвах с всички тези разговори покрай мач с Антъни Джошуа, но няма да си правя извинения. Велика тълпа, благодаря, че дойдохте и подкрепихте участниците. Ще видим какво ще се случи. Свършил съм добра работа с менажирането на своите пари. Инвестиране. Щастлив съм да се бия. Воин съм, ще се върна скоро. За мен беше удоволствие", каза още Уайлдър. 

"Много неща ми се случиха. Намерих много щастие в живота си. Печелил съм цял живот. Както и да завърши мач, ще съм щастлив. Най-важното е да си воин и да не се отказваш. Падаш, ставаш, не напускаш, не трябва да спираш.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички