Тих убиец: Има връзка между поведението на Джошуа преди мач и изхода от битката


Тих убиец: Има връзка между поведението на Джошуа преди мач и изхода от битката
Снимка: Getty Images

1286 0

Британската звезда в бокса тежка категория - Антъни Джошуа, тази вечер играе изключително важен мач, от който зависи цялата му бъдеща кариера. Той се изправя срещу Джърмейн Франклин в Лондон. Бившият световен шампион в дивизията загуби 3 от последните си 5 битки и вече обяви, че може да спре да се боксира, ако загуби за четвърти път довечера.

Въпреки това 33-годишният Джошуа е спокоен. Това си личи както от коментарите му, така и от поведението му, включително по време на битката на погледи и на кантара. Самият той намира връзка между спокойствието си преди мача и развитието на самата битка.

Антъни е бил толкова спокоен преди 3 от предишните си двубои - срещу Дилиън Уайт, Чарлз Мартин и Доминик Бризийл, отбелязва "The Sun". И в трите мача той постигна унищожителни победи.

Британецът победи Уайт и Бризийл с технически нокаут, а Мартин беше свален на пода още във втория рунд. И самият боксьор вижда връзката между спокойствието и успехите в тези битки, защото публикува клип в Instagram, който проследва тенденцията.

"Имам своя план за игра, имам правилен ум. Готов съм за война. Знам, че мога да го нокаутирам, но следвам процеса", каза Джошуа във вчерашния ден. А къде сгреши сериозно Джошуа преди мача с Франклин - ето мнението на Боб Аръм.

Как и къде да гледаме Джошуа - Франклин?

За съжаление, на територията на България няма да има телевизия, която да излъчва дългоочаквания двубой. Всички у нас могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, като ще можете да следите Джошуа - Франклин НА ЖИВО в SportLive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички