Чисора се произнесе преди Джошуа - Франклин: Напрежението за AJ е голямо


Чисора се произнесе преди Джошуа - Франклин: Напрежението за AJ е голямо
Снимка: Getty Images

1273 0

Бившият претендент за титлата в тежка категория Дерек Чисора сподели очакванията си от битката на бившия световен шампион при най-тежките Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин.

Дел Бой, който през лятото на 2022 година победи Кубрат Пулев, е на мнението, че този мач няма да бъде никак лесен за неговия сънародник и посочи, че напрежението за Антъни Джошуа е голямо.

"Тук ще има напрежение. Няма да ви лъжа, ще има много напрежение. Джошуа се бие с човек, който идва от Америка и знае какво е да се биеш в Обединеното кралство", сподели Дел Бой за "Daily Mail".

"Франклин определено ще се наслади на този сблъсък.Сега той се бие с Ей Джей. Ще бъде трудна битка, но мисля, че ще е добре за неговата кариера. Първите няколко рунда ще протекат с бавно темпо, но след това ще има много екшън", каза още Чисора.

Как да гледаме галавечерта Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин?

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички