Аръм посочи голямата грешка на Антъни Джошуа преди боя с Франклин и как може да си спечели мач с Фюри


Аръм посочи голямата грешка на Антъни Джошуа преди боя с Франклин и как може да си спечели мач с Фюри
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

1786 0

Промоутърът на Тайсън Фюри - Боб Аръм, каза какъв е ключът за Антъни Джошуа да получи огромна битка срещу шампиона на WBC в тежка категория. За сблъсъл с Фюри през пролетта или лятото в Лондон ще се стигне, ако AJ се представи впечатляващо срещу Джърмейн Франклин тази събота вечер в "O2 Arena".

Грешката на Джошуа преди сблъсъка с Франклин и какво трябва да докаже

"Не е добре за Джошуа, че той глупаво е стигнал до най-големите си килограми за битката си срещу бързия  Франкин. За този тип противник Джошуа трябваше да влезе по-лек, а не по-тежък, както се случи. Джошуа се е прострелял в крака, като е добавил допълнителна мускулна тежест към и без това масивната си мускулеста фигура", заяви Аръм.

"Той трябва да изглежда добре и трябва да убеди английските фенове, че има шанс срещу Тайсън Фюри. И, ако успее да стори това, в което вярвам, то тогава това ще бъде огромна битка за късната пролет или началото на лятото в Лондон", каза Боб Аръм пред "Fighthype" за това какво трябва да направи Антъни Джошуа, за да спечели битка срещу Тайсън Фюри тази година.

Къде да гледаме важния за Джошуа сблъсък с Франклин?

Предстоящата галавечер е изключително важна за AJ, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички