Ще излъчи ли българска телевизия завръщането на Антъни Джошуа в бокса?


Ще излъчи ли българска телевизия завръщането на Антъни Джошуа в бокса?
Снимка: Getty Images

11328 0

Един от най-обичаните боксьори на Острова - Антъни Джошуа, се завръща на ринга през този уикенд, като в събота вечер (01.04) се изправя срещу коравия Джърмейн Франклин - атлет в тежка категория, допуснал само една загуба до момента в кариерата си. 

След като претърпя две поредни поражения от Олександър Усик и загуби статута си на световен шампион, британският боксьор е изправен пред "ново начало". Целта му е да изгради наново статута си на страшилище в тежка категория. Ако не успее да го направи и загуби в събота самият той обяви - слага край на кариерата си. 

Това прави предстоящия му двубой срещу Джърмейн Франклин изключително важен - както за него, така и за ситуацията в тежка категория. 

Кой ще излъчи предстоящия двубой на Антъни Джошуа през уикенда? 

Първият двубой от август 2022 година насам за Ей Джей ще се проведе в Лондон в зала "O2 Arena", като за пръв път от мача си срещу Анди Руис в САЩ ще се бие в зала, а не на стадион или специално подготвена арена (както беше в Саудитска Арабия). 

В България ще имаме възможност да гледаме цялата галавечер, но не по телевизиятя, платените спортни пакети или други канали. Единственият начин да гледаме завръщането на Антъни Джошуа е чрез услугите на стрийминг платформата DAZN - британският гигант, който излъчва редица спортове на живо (линк за регистрация тук). 

Стрийминг услугата е налична за всякакъв тип устройства, като абонаментът е 20 лева на месец - това означава, че освен битката на Джошуа можете да гледате цял месец всякакви събития, поредици и спортни филми, които са налични в платформата. ВАЖНО: За читателите на Sportlive.bg има специално предложение за предстоящия двубой - продължете да четете, за да разберете какво е то. 

ОФЕРТА ЗА DAZN: Гледай Джошуа - Франклин с 50% намаление от абонамента

Само за читателите на Sportlive.bg има специално предложение, подготвено от DAZN. В четвъртък и петък можете да платите едномесечен абонамент към стрийминг услугата на половин цена, или иначе казано с 50% намаление - за целта, използвайте ТОЗИ СПЕЦИАЛЕН ЛИНК КЪМ DAZN, за да подновите абонамента си, или да си направите регистрация! 

Какво трябва да знаете за предложението: 

  • 50% намаление за един месец
  • Важи и за нови, и за вече съществуващи потребители на DAZN - линк към DAZN
  • Важи само за дните четвъртък и петък 
  • Важи само при плащане през сайта на DAZN (не важи за мобилното приложение на стрийминг услугата) 

Какво още можете да гледате в DAZN? 

Освен спортове на живо (бокс, ММА, женски футбол и други), в DAZN е пълно с разнообразно съдържание. На платформата се помещават различни документални филми и поредици, както и редица спортни предавания, интервюта, класически боксови дуели от миналото и какво ли още не. 

За да се запознаете с пълния потенциал на стрийминг услугата, можете да се насочите към пълното ревю на DAZN, в което ще намерите всякаква информация относно компанията и нейните предложения. 

Що се отнася до завръщането на ринга на Ей Джей, отново можете да следите всичко интересно около двубоя в специално подготвената от SportLive страница - Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички