Тервел Пулев с изненадващо признание за последния си бой


Тервел Пулев с изненадващо признание за последния си бой
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1438 0

Родният боксьор Тервел Пулев направи признание, че е получил травма преди последния си мач в Танзания. Както е известно, през миналия месец по-малкият от братята Пулеви победи Викапита Мероро след завръщането си на ринга.

„Субективизмът в бокса никак не е малко. Всеки, който се занимава със спорт, знае, че субективната съдийска оценка е ключова за успехите ти. Боксът е един път, на който трябва да се отдадеш напълно. Зад кулисите не се вижда работата, която трябва да се положи, вижда се само резултата на ринга“, призна Тервел Пулев пред Нова телевизия.

„Имаше много спънки и преди мача в Танзания. Преди срещата се контузих сам, хипер разтягане получих на последната тренировка. Бях много притеснен преди мача, трябваше да вземам противовъзпалителни. Това го казвам за пръв път тук. Това е постоянна част от нещата. Няма как и да се откажа от вече уговорен мач“, анонсира Тервел.

„Вече се водят разговори за следващия ми мач. Аз продължавам да се подготвям, за да може да съм готов и във форма, когато настъпи моментът“, завърши родният боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Мит или истина: български вратар оставя трайна следа в Байерн Мюнхен?

След като SportLive.bg представи повече подробности около кариерите на едни от най-изявените футболисти...

Реклама

Най-четени новини


виж всички