Тервел Пулев с философски прочит на загубата на Кобрата от Джошуа


Тервел Пулев с философски прочит на загубата на Кобрата от Джошуа
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

1887 0

Братята Пулеви се завърнаха от африканското си приключение, като Тервел обяви, че бързо ще се качи отново на ринга, но също така говори и за поражението на своя брат от Антъни Джошуа през декември. По-малкият от двамата братя смята, че Кобрата не се е представил на нивото, което може, но в същото време погледна философски на поражението и вярва, че в него има сериозни позитиви, които и двамата могат да извлекат. 

"Трудно, това си е загуба, при положение, че не беше тренирал толкова време. Трудно се приема, мачът беше на високо ниво, но в тоя момент Кубрат не беше на това ниво, на което се очакваше и поради тази причина, разбира се, е неприятно", сподели при прибирането си Тервел Пулев.

"Но ако погледнем малко по-философски, човек никога не знае какво печели, когато губи, както и обратното. Аз също се поучавам от неговите грешки. Смятам, че не е чак толкова голяма драмата, както я изкарваме в България", заключи Тервел. 

След поражението действително имаше много критики към представянето на Кобрата, включително и към подготовката му. Самият Кубрат Пулев лично призна, че не е бил напълно готов за двубоя с Джошуа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички