Пулев за африканското приключение: Думата "коронавирус" е забранена


Пулев за африканското приключение: Думата "коронавирус" е забранена
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1931 0

Приключенията на братя Пулеви в Африка, освен двубоя на Тервел срещу Викапита Мероро, включваха доста интересни дейности в Танзания, а на всичкото отгоре се оказа, че думата "коронавирус" е забранена там. Това разкри боксьорът ни в полутежка категория при прибирането си в София по-рано днес. 

Тервел призна, че тази промяна му се е отразила положително, тъй като никой по време на престоя им не е говорил за пандемията, която блокира цял свят в последните 11 месеца. 

"Нямат такова нещо, те казаха, че там със закон е забранена думата коронавирус и ковид, изобщо не говорят за това. Казват, че те изобщо не го отразяват, като раса явно не го усещат, така се изразяват местните. Много е приятно, изцяло забравихме, че съществува такова нещо.

Мога да каза, че със сигурност са по-зле от нас. Една държава почти 60 милиона, надали има и бюджета на България, но са по-щастливи, по-усмихнати, по-спокойни хора. Не видях самоизяждане, да се нагнетява напрежение", сподели още той, сравнявайки Танзания и България.

Какво още каза Тервел Пулев при прибирането си четете тук! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички