Тервел Пулев се срещна с хора от племето масаи (ВИДЕО)


Тервел Пулев се срещна с хора от племето масаи (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

813 0

Тервел Пулев продължава да оползотворява максимално престоя си в Танзания, където в петък вечер отказа намибиеца Викапита Мероро в деветия рунд след хвърлена бяла кърпа от ъгъла на африканеца. По-малкият от братята Пулеви публикува в официалната си страница във Фейсбук кратко видео, придружено с текст, за срещата си с хората от племето масаи.

„Тези хора са ми по- интересни от животинското разнообразие в Африка. Това, че ядат сутрин и вечер, хранят се също и с мляко, и кръв от кравите, които гледат. Живеят в тези малки къщички по 6-7 човека, прозорецът е в центъра на колибката и представлява малка дупчица, през, която излиза димът от огъня. Имат по няколко жени и доста деца. Видях сами дечица в просторните поля на Серенгети и Нгоронгоро на видима възраст около 3-4 години да съпровождат стадо с животни“.

„На тръгване, попитах единия от членовете на племето, дали е щастлив да живее там, извън града и относително изолирано. Той отговори, без да се замисли, че е щастлив да живее точно там и не желае да бъде в Дар ес Салаам, нито другаде. Те също гледат нас с голяма изненада и учудване, както ние тях“, написа той в социалните мрежи.

Припомняме, че ден след победата на Тервел Пулев в Танзания, братя Пулеви посетиха боксов клуб за деца в Дар ес Салаам. Те зарадваха малчуганите с чисто нова екипировка, ръкавици и боксови чували, които да им дадат по-голям стимул в тренировките и да подобрят условията, при които боксовите таланти в африканската страна вървят по пътя на мечтите.ервел Пулев продължава обиколката си в страната, където се би за първи път в своята кариера. Не е изключено българският боксьор да проведе нов двубой на африканска земя.

Междувременно стана ясно, че Кубрат Пулев ще се завърне на ринга след само няколко месеца (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Черната история на Великобритания и 8-годишния Анди Мъри: Скрит под бюро при трагичен разстрел на деца

Анди Мъри безспорно е един от най-големите британски спортисти в историята. Тенисистът е носил много слава...

Реклама

Най-четени новини


виж всички