Тайсън Фюри сериозно притесни феновете с кадри от тренировка с потенциален съперник на Кубрат Пулев (ВИДЕО)


Тайсън Фюри сериозно притесни феновете с кадри от тренировка с потенциален съперник на Кубрат Пулев (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

24545 0

Световният шампион в най-тежката категория на бокса при мъжете Тайсън Фюри получи сериозна доза критики и същевременно притесни своите фенове, след като в социалните мрежи се разпространиха кадри, на които той тренира. Любопитното е, че го прави с потенциален съперник на българина Кубрат Пулев.

Става въпрос за бившия световен шампион Джоузеф Паркър. Както е известно, новозеландецът сподели неотдавна, че се водят преговори за бой с Кобрата. Малко след това пък самият Кубрат Пулев се отличи и с първи коментар за евентуален мач с Джоузеф Паркър.

Изглежда обаче Паркър е в отлична форма. Или Фюри в твърде слаба? На въпросното видео двамата са в спаринг, а Тайсън Фюри далеч не изглежда в най-добрата си форма - и физически, и чисто спортно откъм представяне на ринга.

Забелязва се колко бавно се движи, докато обменя удари с Паркър - нещо, което не очакваме от 33-годишния Фюри, който обикновено е сред най-добре движещите се в тази категория. А критиките далеч не закъсняха.

"Фюри се е насладил на Коледа, както виждаме. Нищо чудно, че искат да отлагат битката"; "Защо Фюри изглежда толкова трагично извън форма"; "Изглежда сякаш Фюри е прекалил твърде много с хапването в Tacos El Gordo във Вегас" - са някои от критичните коментари.

Разбира се, Циганския крал неведнъж е доказвал, че може да се разправи с килограмите. Все още не е ясно кой ще е следващият му съперник, но се спряга името на Дилиън Уайт - неговият сънародник. Колкото до спаринга на Фюри с Паркър - можете да го видите по-долу в материала.

А за мача на Кобрата с Джоузеф - изненадващо или не, но се оказа, че Еди Хърн не иска да организира мач между Кубрат Пулев и Джоузеф Паркър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички