Фюри разнебити Джошуа и Усик: Единият е "скитник", другият - "назобен със стероиди"


Фюри разнебити Джошуа и Усик: Единият е "скитник", другият - "назобен със стероиди"
Снимка: Getty Images

2494 0

Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри атакува сънародника си и свой колега Антъни Джошуа по повод последния му мач. Както е известно, тогава звездата загуби от Олександър Усик и му предаде коланите си на WBA, WBO и IBF в категорията.

"Не мога да повярвам, че Джошуа върна в Украйна всички свои колани в тежка категория. След цялата упорита работа, която трябваше да свърша, за да ги върна. Сериозна, но безполезна работа.

Ей Джей, ти си огромен и безполезен скитник. Един малък и назобен със стероиди боксьор от средна категория се приближи до теб и ти взе всички колани. А за тяхното връщане ти трябва истински британски бомбардировач от Ланкастър - такъв като мен.

Аз ще отида и ще взема коланите от безполезния малък човек и ще ги върна във Великобритания", зарече се Фюри във видео, публикувано в социалните мрежи. А ето какво признание за поражението от Усик направи Джошуа вчера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички