Тайсън Фюри може да дебютира в "Triad Combat"?


Тайсън Фюри може да дебютира в "Triad Combat"?
Снимка: Getty Images

1994 0

Успехът на първата по рода си гала "Triad Combat", в която Кубрат Пулев бе сред главните действащи лица, явно е повлиял и на други спортисти. В последно време не малко боксьори и ММА бойци изявиха желание да се включат в новия боен спорт. Изглежда в подобно състезание - битка между ММА боец и боксьор, може да се включи и голяма звезда като Тайсън Фюри.

Световният шампион на WBC в тежка категория беше предизвикан от боеца в смесените бойни изкуства Франсис Нгану. Той го призова да излезе срещу него по правилата на който спорт иска. Евентуалната битка може да се състои след 22 януари, когато френският спортист ще се бие със Сирил Ган. Двубоят е обединителен за световната титла на UFC в тежка категория.

"След като си свърша работата на 22 януари, ще се бия с теб според всеки набор от правила, който поискаш. На ринг, в октагон или в телефонна кабина", написа Нгану в Туитър. Отговорът на Фюри не се забави:

"Искаш да влезеш в моя свят, да ме предизвикваш и да излезеш в боксов мач. Това, което мога да гарантирам, е, че ще бъдеш нокаутиран и ще платиш най-високата цена. Така че помисли", написа той.

Нгану е френски състезател на UFC с камерунски произход, състезаващ се в тежка категория. Известен е сред мнозина като "новият Майк Тайсън" и като Хищника. Той е 35-годишен. А защо коментарът на Фюри не е празни приказки четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички