Старши лейтенант Пулев пред военни курсанти в Търново: Изпълвам се с гордост, когато обличам униформата на въоръжените сили (СНИМКИ)


Старши лейтенант Пулев пред военни курсанти в Търново: Изпълвам се с гордост, когато обличам униформата на въоръжените сили (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

4122 0

Гордостта на България в боксаКубрат Пулев посети НВУ „Васил Левски“ във Велико Търново.  Той изнесе и мотивационна реч пред студенти и преподаватели. Пулев е офицер от запаса на българската армия с чин старши лейтенант.

Кобрата публикува информацията за посещението си на най-старото военноучебно заведение в страната ни.

Ето какво постна Кубрат:

„Днес, по покана на бригадирен генерал Иван Маламов - началник на НВУ “Васил Левски”, офицерът от запаса на българската армия - старши лейтенант Кубрат Пулев, беше специален гост на най-старото военноучебно заведение в България.

По време на визитата си във Велико Търново, лейтенант Кубрат Пулев изнесе мотивационна лекция пред студенти и преподаватели.

“Благодаря на генерал Иван Маламов за поканата и привилегията да гостувам. Ние, като българи, трябва да сме горди с университет от подобен ранг и възможности”, заяви Кубрат Пулев.

“Възхитен съм от преподавателите, курсантите и огромната материална база, с която училището разполага. Всеки път, когато обличам униформата на въоръжените сили на България, се изпълвам с гордост, допълни боксьорът.

Националният военен университет у нас има 145-годишна история, като от създаването му през 1878 г. до днес, в него се обучават 139 випуска за нуждите на Въоръжените сили. Това е най-мащабното не само по площ, но и по ресурс и възможности висше военно училище в Европа“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кубрат Пулев призна, че е имало преговори с Фюри и отново заговори за мач за световната титла

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички