"Обявиха" мач Кубрат Пулев - Тайсън Фюри в Абу Даби (СНИМКА)


"Обявиха" мач Кубрат Пулев - Тайсън Фюри в Абу Даби (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/GettyImages

8579 0

Шокираща "новина", свързана с Кубрат Пулев, върви в социалните мрежи от вчера. Тя касае следващия съперник на българина на боксовия ринг. Името, което се спряга с това на Кобрата, е невероятно, затова и веднага стана ясно, че става въпрос за шега в социалните мрежи. 

Мегабитката

Става дума за световния шампион на WBC в тежка категория - Тайсън Фюри. Битката дори има дата и вероятно място - 17 юни, Абу Даби, ОАЕ. Мястото на боя, според слуховете, не е уточнено все още.

Истината обаче е, че "ESPN" няма подобна информация. Нещо повече - авторът на "информацията" в коментарите под публикацията казва, че за "шегата" до последно се е чудел чие име да използва - това на Кобрата, или Карлос Такам. 

Откъде тръгна слухът?

Информацията за подобно зрелище се появи в Туитър, където на 20 април потребител с името "EH Jay" пише, че сделката е финализирана. Той се позовава на авторитетния сайт "ESPN" и отбелязва, че боят ще бъде за титлата на WBC.

В днешния ден, 21 април, друг потребител с име "Rj Hampton" обяви същата информация, без да посочва източници.

Реакцията на феновете

Феновете започнаха да обсъждат слуха активно в мрежата, като повечето от тях смятат, че става дума за шега или фалшива новина. Някои от тях пишат, че ако това е вярно, е време Тайсън Фюри да бъде бойкотиран.

Любопитното е, че и Пулев, и Фюри обявиха, че ще се бият през лятото. Българинът отказа да назове съперника си на този етап, а за "Циганския крал" се споменава, че ще мери сили с американеца от мексикански произход Анди Руис. След мача си на 14 април и Тервел Пулев каза, че е ред на Кубрат да се бие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички