Авторитетен сайт обяви: Не Фюри, а кошмар на Джошуа е вариант за бой с Кубрат Пулев


Авторитетен сайт обяви: Не Фюри, а кошмар на Джошуа е вариант за бой с Кубрат Пулев
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

24921 0

В света на бокса никога не скучно, особено що се отнася до тежка категория. Един от последните потенциални двубои, който бе набелязан е такъв между Тайсън Фюри и Анди Руис. Ако се доверим на думите на промоутъра на Matchroom Еди Хърн, може да има двубой в тежка категория между световния шампион на WBC Тайсън Фюри и бившия шампион Анди Руис-младши на 22 юли.

Кубрат отново сред възможностите, но срещу Анди Руис

След като мелницата за слухове в сцената в тежка категория се завъртя няколко пъти напоследък, Еди Хърн се наложи да представи своите виждания за предстоящите двубои. Припомняме, че българският боксьор Кубрат Пулев също бе намесен в спекулациите около идните двубои. Дори на места бе спряган за битка с Тайсън Фюри, но според "Boxen1" има друга по-възможна алтернатива за Кобрата.

"В социалните мрежи Кубрат Пулев бе сред спекулациите като възможен противник на Фюри. Но "вариантът Пулев" е по-скоро алтернатива за Анди Руис", пише изданието. 33-годишният Руис младши предизвика огромна сензация през 2019 г., когато свали Антъни Джошуа от световния трон. През септември 2022 г. той за последно победи Луис Ортис  с единодушно съдийско решение по точки.

Еди Хърн очаква бой между Фюри и Джошуа през декември

"На 22 юли срещу Анди Руис младши", според Еди Хърн 34-годишният Фюри трябва да се завърне в игра. Промоутърът на Антъни Джошуа Хърн се надява на победа на Фюри над Руис, така че да може да има двубой Фюри - Джошуа през декември.

За световния шампион на WBC Тайсън Фюри  това ще бъде pyrwi dwuboj след доминиращата му победа с технически нокаут над Дерек Чисора (декември 2022 г.). Според източници на "Boxen1", самопровъзгласилият се за "Цигански крал" е решен да се върне на ринга това лято. А преди няколко дни слух разтърси света на бокса, а именно, че се организират три мегабитки в Саудитска Арабия през декември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички