Кубрат Пулев призна, че е имало преговори с Фюри и отново заговори за мач за световната титла


Кубрат Пулев призна, че е имало преговори с Фюри и отново заговори за мач за световната титла
Снимка: Getty Images

4167 0

Кубрат Пулев даде подробности относно бъдещите му планове и дали планува скоро отново да излезе на ринга. Боксьорът ни дори не отхвърли възможността да излезе в битка за световната титла. Това коментира той в Горна Оряховица, където се срещна с млади надежди на бокса в града.

Предстоящ мач за Кобрата

"Сега ще направим един мач в чужбина, в САЩ, но ще видим срещу кого. Никога не правя далечни планове. Аз съм все още в десетката в световната ранглиста и защо не следващият мач да бъде за световна титла. И този път вече да я спечелим, защото два пъти не успях, но понякога Господ изпитва всеки един от нас, колко силно желае нещо. Когато човек си преследва мечтите до дупка и остане верен на себе си, природата го възнаграждава", заяви Кобрата пред "24 часа".

Преговори с Тайсън Фюри

Кубрат потвърди, че от щаба му са били в преговори за мач с Тайсън Фюри в Абу Даби през юли. "Но те сега са в такъв момент, че и те не знаят точно какво да направят. Гледат да задържат титлата колкото се може по-дълго. Мениджърска игра, в бокса също са интереси и всеки избира това, което е в негов интерес", допълни Пулев, който бе споменаван като потенциален съперник на Циганския крал.

"Всичко се заражда, когато човек има мотивация. За да има мотивация, не трябва да бъдем винаги концентрирани върху финансовата част, а върху любовта към бокса. Когато му се отдадеш, нещата се случват. Не след дълго този клуб ще има успехи и шампиони, които да направят Горна Оряховица още по-привлекателна", допълни Кобрата.

Любопитното е, че и Пулев, и Фюри обявиха, че ще се бият през лятото. Българинът отказа да назове съперника си на този етап, а за "Циганския крал" се споменава, че ще мери сили с американеца от мексикански произход Анди Руис. След мача си на 14 април и Тервел Пулев каза, че е ред на Кубрат да се бие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички