След нокаута от Пулев: Оправдания валят от лагера на Мир


След нокаута от Пулев: Оправдания валят от лагера на Мир
Снимка: GettyImages

34083 0

Двукратният шампион в сериите UFC Франк Мир отнесе сериозни удари в главата и беше нокаутиран от Кубрат Пулев в паметна вечер за "Триад Комбат". 

След поражението обаче Рампейдж - капитанът на "отбор ММА" за вечерта, изненада всички, като призна, че бившият шампион е бил контузен, но все пак се е впуснал в надпреварата, за да не разочарова феновете и да не разруши галавечерта на "Трилър". 

"Франк няма да го каже и не иска да го казвам, но той беше с контузия. Да, така е, казах го - всички в ММА средите знаехме, че той не е готов за този двубой. 

Ние се бием контузени постоянно, но не го използваме за извинение. Затова не се усмихвам, но се гордея с него. Не падна на земята! Дойде тук, даде всичко от себе си и не падна. Въпреки че беше контузен. И затова трябва да го уважим. И всички да уважават ММА бойците", каза Рампейдж след главното събитие за вечерта. 

На тези думи капитанът на "Отбор Бокс" Шанън Бригс беше лаконичен: "Все тая. Не ме интересува. Не уважавам никой. Млъквай". 

От всички Кубрат Пулев като че ли показа най-здрав разум и завърши тирадата между Рампейдж и Бригс с отлични финални думи: "Уважаваме ММА бойците и целия спорт. Но боксът е №1. Просто е на различно ниво и има невероятни исторически основи". 

Кобрата беше видимо доволен след триумфа си на "Триад Комбат" и избухна с перфектен коментар за нокаута си срещу Мир (за подробности последвайте линка). 

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Това ли е най-бързият нокаут в кариерата на Кобрата (ВИДЕО)?

"ПУЛЕВ МОЖЕШЕ ДА ГО УБИЕ" - БЕСНИ реакции след Кобрата - Мир 

ВИДЕО: ЧУДОВИЩНИЯТ НОКАУТ НА КОБРАТА

ПЪЛЕН ЗАПИС НА КУБРАТ ПУЛЕВ - ФРАНК МИР 

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА КОБРАТА СЛЕД НОКАУТА 

УДАРЪТ, КОЙТО МОЖЕШЕ ДА ЗАВЪРШИ ФАТАЛНО ЗА МИР (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички