Боят започна по плана на Мир, но последва голяма изненада от Пулев (ВИДЕО)


Боят започна по плана на Мир, но последва голяма изненада от Пулев (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11322 0

Кубрат Пулев сложи край рано-рано на главния мач от Triad Combat. Събитието се очакваше с голям интерес, но финалният сблъсък завърши неочаквано бързо, след като Кобрата "прати в друго измерение" Мир с мощен нокаут (ВИДЕО).

Интересното е, че всъщност срещата започна точно по плана на американския състезател по ММА. А той бе силно съобразен със специално създадените за това събитие правила, които са дело на популярния американски коментатор Шон Уийлок.

Както е известно, немалка част от арсенала на Мир бе ограничена - граплинг, удари с лакти, ритници. Франк призна, че ще стори всичко възможно, за да може срещата да не се превърне в боксова, защото бе наясно, че там няма шансове срещу Пулев.

Именно и поради тази причина едно от първите действия в боя бе клинч. В него американецът започна да удря Кобрата, но тогава се видя колко добре е подготвен българинът. Той очакваше това и не се притесни, а дори напротив - започна да отвръща на ударите в клинча.

Пулев дори вкара доста сериозни попадения при него и взе ранно предимство. Това се оказа ключово, а впоследствие постепенно разклащаше все повече своя опонент, който видимо ставаше по-неадекватен и по-неадекватен.

Секунди след срещата българинът имаше възможността да изрази и своите впечатления от експресната си победа. Кубрат Пулев с огромен кеф отсече, че е бил прекалено бърз и прекалено добър!

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Това ли е най-бързият нокаут в кариерата на Кобрата (ВИДЕО)?

"ПУЛЕВ МОЖЕШЕ ДА ГО УБИЕ" - БЕСНИ реакции след Кобрата - Мир 

ВИДЕО: ЧУДОВИЩНИЯТ НОКАУТ НА КОБРАТА

ПЪЛЕН ЗАПИС НА КУБРАТ ПУЛЕВ - ФРАНК МИР 

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА КОБРАТА СЛЕД НОКАУТА 

УДАРЪТ, КОЙТО МОЖЕШЕ ДА ЗАВЪРШИ ФАТАЛНО ЗА МИР (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички