Секси боксова фурия: Искам бой с Путин, ще съм агресивна и ще има нокаут (ВИДЕО)


Секси боксова фурия: Искам бой с Путин, ще съм агресивна и ще има нокаут (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images и Instagram

11239 0

Момиче от така наречените "ring girls" (дамите, които показват смяната на рундовете в бойните спортове със знак, на който пише предстоящия такъв) показа голям кураж и "предизвика" президента на Русия Владимир Путин на боксов бой.

Става въпрос за Джизел Ариан, която е част от популярната в САЩ спортна мрежа Bally Sport. Тя се закани, че ще бъде много агресивна срещу Путин. По всяка вероятност нейната агресия е породена от конфликта Русия - Украйна.

Джизел участва в интервю преди събитие в Орландо, Флорида, което ще се състои през уикенда. До нея бяха още три дами, като другите две не успяха да отговорят на последния въпрос, който провокира и съответния отговор за Путин.

КРАСАВИЦАТА, КОЯТО ОБЕЩА МНОГО БОЙ И НОКАУТ НА 69-ГОДИШНИЯ ВЛАДИМИР ПУТИН (ГАЛЕРИЯ)

"Последен въпрос. Ако можехте да изберете един човек, срещу когото да се биете на ринга, кой би бил това?" - попита човекът зад камера. И трите дами казаха поне по веднъж, че това е много добър въпрос, но само Джизел се престраши да отговори.

"Това е добър въпрос. Толкова са много. Ще кажа и избера Путин. Ще бъда агресивна. Ще го поваля и ще го нокаутирам" - отвърна на въпроса тя. Това породи учудени и развълнувани реакции у нейните колежки.

Владимир Путин е на 69 години, но доскоро имаше почетен черен колан в боен спорт. Припомняме, че той му бе отнет от Световната таекуондо федерация след събитията от последния месец, тъй като далеч не се одобряват действията му спрямо Украйна. Този колан пък му е връчен през ноември 2013 година.

Това не е единственият човек, който "предизвиква" Путин на бой. По-рано през този месец Джейк Пол стори същото и дори пусна видео, снимка на двамата, готвещи се за бой, както и текст, който "информира" публиката за билетите за "сблъсъка".

КРАСАВИЦАТА, КОЯТО ОБЕЩА МНОГО БОЙ И НОКАУТ НА 69-ГОДИШНИЯ ВЛАДИМИР ПУТИН (ГАЛЕРИЯ)

Само преди часове пък напрежението по конфликта Русия - Украйна се покачи, след като руски войски окупираха дома на Олександър Усик, а неговата съпруга ги заля с клетви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички