Роли Ламбърт призна, че е можело въобще да не се стигне до мач с Тервел Пулев


Роли Ламбърт призна, че е можело въобще да не се стигне до мач с Тервел Пулев
Снимка: Lap.bg

15613 0

Победеният от Тервел Пулев камерунец - Роли Ламбърт, излезе с пост в социалните мрежи след загубата си в "Арена София" на боксовата галавечер вчера (30 март). Той заяви, че се смята за вдъхновение на много от своите симпатизанти и последователи.

Какво каза Ламбърт след загубата от Тервел?

"Относно снощи: Загубих мача със съдийско решение. Много от вас ме посъветваха да не се боксирам при тези условия, но реших да го направя въпреки трудностите. Идвам от място, където дори НАДЕЖДАТА беше илюзия, така че, когато имам възможност, винаги ще загърбя себе си, за да бъда пример за тези, при които тя липсва. Не съжалявам!

Още: Украинските медии: Шевадзуцкий загуби от Пулев заради малкото време за подготовка

Загубата със сигурност не е приятна. Но цялата история отвъд мача ме кара да вървя с гордо вдигната глава. Вече се превърнах във вдъхновение за много от вас и ще продължа да съм такъв човек. Само това има смисъл за мен, то е моята победа. Любимото ми нещо, което съм казвал е, че, точно като бокса, животът е тежък, но красив спорт. Така че ще живея моя, за да бъда пример за някой някъде", сподели Ламбърт.

Тервел Пулев победи Роли Ламбърт в София

Припомняме, че това бе 20-и боксов мач за камерунеца. Той може да се похвали с 16 победи, 1 равенство и вече 3 загуби, но всяко едно от пораженията е дошло след съдийско решение.

"Не е лесно": Емоционален и горд Христо Стоичков след успехите на Кубрат и Тервел Пулеви

Здрави удари, техника и боксова класа: Най-доброто от Кубрат Пулев срещу Шевадзуцкий (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички