Хиляди освиркваха Чар: Отговори култово на българите, подигра се с Кобрата, а Пулев реагира остро


Хиляди освиркваха Чар: Отговори култово на българите, подигра се с Кобрата, а Пулев реагира остро
Снимка: БГНЕС

7509 0

Секунди след победата на Кубрат Пулев над Игор Шевадзуцкий на ринга се качи и Махмуд Чар. Както е известно, именно той трябваше да е опонентът на Кобрата на галавечерта в "Арена София", но получи контузия в бицепса малко пред двубоя и нямаше как да участва.

След успеха Кубрат Пулев призна, че Чар го е поздравил и му е казал, че познава украинския Хълк и не е лесен съперник. Въпреки тази спортсменска постъпка от Чар, след това отправи закани към Кобрата.

Първо българинът бе с микрофона и каза, че Чар трябва да се готви, защото няма да му е лесно. След това думата взе и настоящият носител на регулярния пояс на WBA. Още щом започна да говори обаче, последваха бурни освирквания от хилядите в "Арена София".

Още: Светкавични нокаути, зрелищен дебют в профи бокса и 6 български победи - какво се случи на галата на Кубрат Пулев?

Искри между Махмуд Чар и Кубрат Пулев

Кубрат Пулев и Махмуд Чар размениха реплики

"Поздрави, България. Благодаря за поканата. Съжалявам, че..." - тръгна да говори Чар, след което последваха освиркванията. Той се засмя и обясни, че няма проблем да го освиркват и че им благодари, както че обича всички тях и самата България.

Освен това се изказа подигравателно за срещата на Пулев. Махмуд Чар обясни, че не е видял нищо особено от мача на българина с Игор Шевадцузкий, както и че постоянно се е стигало до прекъсване. Последва и закана, че през септември или октомври месец ще го победи.

"Няма проблем. Обичам ви всички. Обичам България. Благодаря ви много. Уважения, Пулев, ти победи днес. Но обещавам, че през септември или октомври ще те бия. Тази вечер не ми показа нещо особено, имаше често прекъсване - "стоп, стоп" - започна той.

Последва реакция от Кубрат, който не остана доволен и се приближи, като понечи да му вземе микрофона, с което последваха и още повече освирквания към Махмуд Чар. Накрая регулярният шампион на WBA завърши с думите:

Още: СТРАХОТНО! Кубрат Пулев опитоми тежкия Хълк - спечели ТИТЛАТА на WBA

"Спокойно, спокойно. Ние сме спортсмени. Пулев, обещавам ще ти дам шанса за световната титла. Ще се виждаме скоро".

За финал и Кобрата взе думата и каза: "Човек по-малко трябва да говори, на това се научих аз през годините. Преди пресконференцията ме наричаше Чики и видяхте накрая. Вие сте с любов и аз отвръщам с любов. Ако моето сърце не дава любов, по-добре да не е живо" - сподели за bTV. Вижте и цялото изказване на Кубрат Пулев след победата над Шевадзуцкий и как възхвали България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички