Украинските медии: Шевадзуцкий загуби от Пулев заради малкото време за подготовка


Украинските медии: Шевадзуцкий загуби от Пулев заради малкото време за подготовка
Снимка: БГНЕС

17945 0

Украинските медии се обединиха в коментарите си за загубата на Игор Шевадзуцкий от Кубрат Пулев тази нощ. В София украинецът загуби с единодушно съдийско решение от българската звезда.

"Все пак създаде проблеми"

"За седем дни подготовка Шевадзуцкий не успя функционално да постигне най-добрата си форма, но и в такова състояние той създаде проблеми на Пулев", пише xsport.ua.

Кой рунд бе силен за единия и другия?

"Шевадзуцкий очаквано бе по-малко активен от обичайното. Все пак той прие бой с късно уведомяване, а предишния си мач изигра през февруари", отбелязва vringe.com. И допълва, че Пулев е показал класа в пети рунд, а съперникът му е стоял добре в седми.

Според isport.ua сънародникът им се е представил достойно, въпреки малкото време за подготовка. Сайтът отбелязва, че "Хълк" е успял да издържи всичките рундове на битката. 

"Мачът премина в бавно темпо, под диктовката на 42-годшиния български ветеран. Украинският Хълк изглеждаше пасивен, работеше в защита", коментира пък sport.ua. А ето какво каза Кубрат след победата си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички