Здрави удари, техника и боксова класа: Най-доброто от Кубрат Пулев срещу Шевадзуцкий (ВИДЕО)


Здрави удари, техника и боксова класа: Най-доброто от Кубрат Пулев срещу Шевадзуцкий (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5123 0

Боксьор №1 на България - Кубрат Пулев успя да победи след съдийско решение украинския си съперник Игор Шевадзуцкий в мач игран на "Арена София" на българска земя през изминалата вечер (30 март).

Най-доброто от Кубрат Пулев срещу Хълк

И тримата съдии отсъдиха 117:111 в полза на Кобрата, който постигна 34-и успех на професионалния боксов ринг. Пулев показа своята класа срещу Украинския Хълк, който изглеждаше безпомощен на моменти от мача.

Още: ВИДЕО: Светкавични нокаути, зрелищен дебют в профи бокса и 6 български победи - какво се случи на галата на Кубрат Пулев?

Пулев надви Шевадзуцкий след съдийско решение

Според съдийските карти Шевадзуцкий спечели три рунда. Украинецът, който е с осем години по-млад от Кобрата и цели 18 килограма по-тежък, е също така и във форма, след като по-рано през 2024-а записа първа победа за годината над Едонис Бериша.

От другата страна, Кубрат Пулев бе безапелационен на ринга. Неговите удари влизаха чисто и почти не пропускаха целта. Кобрата показа най-доброто от себе си и доказа, че е класи над своя опонент. 

Още: ВИДЕО: Светкавични нокаути, зрелищен дебют в профи бокса и 6 български победи - какво се случи на галата на Кубрат Пулев?

В залата дори бе и предполагаемият бъдещ опонент на Пулев - Махмуд Чар, с когото българинът първоначално трябваше да се бие, но германецът се оттегли броени дни преди сблъсъка, тъй като контузи своя бицепс. Самият Кубрат заяви неотдавна, че този мач е неизбежен и ще се състои най-рано през септември.

Насладете се на най-доброто от Кобрата срещу Шевадзуцкий във видеото:

Хиляди освиркваха Чар: Отговори култово на българите, подигра се с Кобрата, а Пулев реагира остро

След победата срещу съперник под нивото му, Кубрат Пулев се обясни в любов към България

СТРАХОТНО! Кубрат Пулев опитоми тежкия Хълк - спечели ТИТЛАТА на WBA

Има ли разлика в тръпката във футбола и в бокса? Христо Стоичков с категоричен отговор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички