Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена


Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена
Снимка: fite.tv

11661 0

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери Форест и Сергей Ковальов в голямо събитие в САЩ, и то в легендарната зала "Форум" в Лос Анджелис. 

Единственото място, на което ще можете да гледате както двата двубоя, така и цялата галавечер, е Fite.tv - една от най-големите стрийминг платформи за бойни спортове в световен мащаб. И място за всеки голям фен на бойните спортове. 

Кои са Fite.tv?

Стрийминг платформата е основана през 2012 година, като един от основателите е Коста Йорданов. В момента той е изпълнителен директор на компанията, която от своя страна вече е под шапката на "TrillerNet". Всички галавечери на "Трилър" се излъчват във Fite.tv. 

Сайтът е в своята фаза на растеж, като през миналата година достигна до над 4 милиона абонати и над 10 милиона регистрации в световен мащаб. Едно от най-популярните събития, излъчени по Fite.tv, бе завръщането на Майк Тайсън в благотворителен двубой срещу Рой Джоунс Джуниър. 

Именно по Fite бе излъчен и новият формат "Триад Комбат" - спорт с елементи на бокс и ММА, в който Кубрат Пулев дебютира. Именно с популярността на Кобрата и тази на брат му - Тервел Пулев, Fite.tv навлиза по-сериозно в България. 

Компанията вече има излъчени над 3 500 събития. Подобно на HBO, DAZN и Hulu, Fite предлага на абонатите си директно предавания чрез телевизионно устройство, както и чрез настолно или мобилно такова.

Какво предлага Fite.tv?

Fite.tv предлага на абонатите си качество от друго измерение. Платформата предава на живо ММА, бокс, борба, както и специални мероприятия. От 2020 г. насам компанията разширява обхвата си, за да предостави на феновете излъчване на футбол, моторни спортове, баскетбол, международни състезания и дори електронни спортове. 

Присъединявайки се към семейството на Fite също ще имате възможност да наблюдавате на живо стендъп комеди шоута, филми и концерти. Ролинг Стоунс, Иги Поп, Питбул, Джей Балвин и Блек Сабат са само малка част от показваните шоута.

Освен достъпа до 24-часов поток на живо, 7 дни в седмицата, абонатите имат такъв и до хиляди записи от изминали събития.

Мачовете на братя Пулеви по Fite.tv

Кубрат и Тервел са в главните роли на следващото събитие на "Трилър", което ще се проведе на 14-и май (15-и май рано сутринта в България). Най-добрите ни представители в професионалния бокс ще се бият един след друг по време на галавечерта, която ще бъде излъчена по Fite.tv, с начален час 04:00 българско време в неделя. 

Кубрат Пулев ще се бие с Джери Форест, като битката е под №5 в картата на събитието. Интересен факт е, че за пръв път Кобрата "ще подгрява" своя брат Тервел, който е едната половина от главното събитие, изправяйки се срещу някогашното страшилище в лека-тежка категория Сергей Ковальов. 

Събитието се предлага по три различни начина: На "пей-пър-вю" срещу 7.99 долара, чрез месечен абонамент "TrillerVerz" срещу 2.99 долара на месец или чрез абонамент за Fite+ - 4.99 на месец с достъп до многобройни бойни събития на "Трилър" и още редица компании, които работят в партньорство с Fite. 

За да можете да гледате мача на живо, както и на запис по всяко време в 24-те часа след края на галавечерта, трябва да си направите регистрация (направете регистрация във FITE.TV тук).

Абонаментни планове на Fite

Съществуват няколко варианти за абонамент. Най-стандартният такъв се нарича "TrillerVerz Pass" и е на стойност 2.99 долара за 1 месец. Той може да се закупи и на годишна база за 29.99 долара, като този абонамент ви осигурява достъп до всички галавечери на "Трилър", както и достъп до различни други събития. 

Вторият вариант е Fite+ и струва 4.99 долара на месец. Той дава неограничен достъп до цялото съдържание по заявка, както и изминали събития и предавания 30 дни след излъчването им. Още по-добър плана прави премахването на рекламите, които прекъсват гледането. Абонатите на FITE+ също могат да се ползват с отстъпка от 2 долара за специални събития веднъж месечно.

Останалите 3 варианта са само за феновете на професионалната борба (или по-просто казано - привържениците на кеча). AEW+ (6.99 долара на месец + 1 безплатен), NWA Allaccess (4.99 долара на месец) и Top Rank (4.99 долара на месец), осигуряващ специален подбор на поне 20 от най-големите събития годишно, както и всички изминали такива. Top Rank дава възможност и за фен чат с привърженици на спорта от цял свят.

Направете регистрация във FITE.TV тук

Как може да се гледа

Fite.tv дава възможност на потребителите си да гледат любимите си събития на почти всички съвременни платформи. На екшъна можете да се насладите чрез всяко мобилно устройство, притежаващо "Android", "iOS" или "Amazon Fire", чрез уеб браузъра на настолния или преносимия си компютър, смарт телевизор, както и чрез Плейстейшън и Хбох.

Още за това как да проследите двубоя на Кубрат и Тервел Пулеви чрез Fite.tv вижте тук

Направете регистрация във FITE.TV тук

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стъпка по стъпка - регистрация и абонамент за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ

Можете да следите цялата галавечер на Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg

Вижте как можем да се регистрираме и абонираме за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук! 

ВИЖТЕ ОЩЕКакви са абонаментите във FITE.TV за мачовете на Пулеви 

ВИЖТЕ ОЩЕFITE.TV - пълно ревю, плюсове и минуси 

Можете да четете в Sportlive.bg всички новини за битките на Кубрат и Тервел Пулеви 

ВАЖНОКойто няма възможност да го гледа, може да следди Кубрат Пулев срещу Джери Форест НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички