Какви абонаменти предлага Fite.tv за мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев в САЩ?


Какви абонаменти предлага Fite.tv за мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев в САЩ?
Снимка: Triller Fight Club

4191 0

Кубрат и Тервел Пулеви се завръщат на боксовия ринг, като за пръв път от години ще се бият в една и съща вечер. Събитието е част от "Triller Fight Club" и ще се проведе на 15-и май (14-и май в САЩ) рано сутринта в неделния ден (за тези, които ще гледат в България). 

Двамата ще се бият в легендарната зала "Форум" в Лос Анджелис, където освен изявите на българите ще видим сина на Ивендър Холифийлд, братята Варгас и още куп изгряващи звезди в професионалния бокс

Кубрат Пулев за пръв път ще "подгрява" брат си, като ще се изправи срещу Джери Форест, който е със 7 години по-млад от двукратния претендент за короната в тежка категория. От своя страна, Тервел Пулев е с основна роля в "главното събитие" на вечерта. Той ще се изправи срещу завръщащия се на ринга Сергей Ковальов, който на всичкото отгоре ще дебютира в полутежка категория. 

Единственото място, на което можете да гледате мачовете на Пулеви, както и цялата галавечер, е Fite.tv - стрийминг платформата, специализирана в излъчването на бойни спортове. Вижте и различните начини, по които можете да гледате битките в неделя сутрин.

ВАЖНО: Двубоите на българите + цялата гала можете да гледате на запис, ако сте поръчали събитието, но не можете да го гледате. 

Мачовете на братя Пулеви на "Pay-per-view" 

Галавечерта ще бъде продавана по няколко начина, като един от тях е да поръчате самото събитие по системата "пей пър вю". Цената на събитието е само 7.99 долара, след като първоначалната сума, която се изискваше, беше 29.99 долара. 

Еднократният абонамент може да се плати с кредитна/дебитна карта, "ПейПал" или "Венмо". 

Поръчайте мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев на "пей-пър-вю" ТУК

Битките на Пулеви чрез "TrillerVerz Pass" 

Това е най-евтиният начин, по който можете да гледате братя Пулеви в действие. Можете да заплатите едномесечен абонамент за Fite.tv тип "TrillerVerz" срещу 2.99 долара. Така ще можете да гледате редица събития в програмата, заложена за пакета "ТрилърВърз". 

Вземете едномесечен абонамент и гледайте Пулеви ТУК

Този тип абонамент може да бъде заплатен само с кредитна/дебитна карта. 

Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ чрез Fite+

Другият абонамент на месечна база е "Fite+", който дава възможност за повече събития, които можете да гледате на месечна база - както на живо, така и на запис. Този тип абонамент е 4.99 долара на месец. 

Вземете абонамент Fite+ и гледайте мачовете на Пулеви ТУК 

Можете да вземете и годишен абонамент срещу 49.99 долара. Избирайки тази опция, бихте могли да спестите такса за два месеца, ако изберете опцията да плащате месец по месец. 

Този абонамент може да бъде платен само с кредитна/дебитна карта. 

Абонаментът може да бъде спрян по всяко време. 

ВАЖНО: При проблем с регистрация, плащания или чисто технически проблеми, свържете се със Fite.tv в страницата за помощ - линк тук

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стъпка по стъпка - как да се регистрираме и абонираме за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви (наръчник) 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще излъчи ли БГ телевизия битките на Пулеви - четете тук

Всички новини за Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ четете в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички