Fite.tv - мястото, на което ще гледаме мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев


Fite.tv - мястото, на което ще гледаме мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев
Снимка: БГНЕС

13926 0

След няколко дни е голямото събитие, на което отново ще видим Кубрат и Тервел Пулеви на един и същ ринг. Двамата са част от голяма галавечер на "Трилър" в Лос Анджелис, а по-малкият от двамата братя е "резервиран" за главното събитие на вечерта. 

Поредното "Трилър" събитие е на 15-и май (14-и май в САЩ) и ще се проведе в ранните часове на неделния ден. 

Тервел Пулев ще е в главното събитие, като ще се изправи срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов. Руснакът се завръща след 3-годишна пауза и ще дебютира в полутежка категория, след като направи големи неща през кариерата си в по-ниската дивизия при тежките. 

Кубрат Пулев пък ще се върне към бокса, след като преди година се включи в дебютното издание на "Триад Комбат". Сега, отново в квадратен ринг, той ще срещне Джери Форест, който има впечатляваща визитка от 26 победи и 4 загуби. 

Кой ще излъчи мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев? 

В България галавечерта ще бъде излъчена по Fite.tv - стрийминг компания, която излъчва редица бойни спортове. Като част от "ТрилърНет", сайтът излъчва галавечерите, организирани от "Трилър" и такъв е случаят с братя Пулеви. 

За да можете да гледате мача на живо, както и на запис по всяко време в 24-те часа след края на галавечерта, трябва да си направите регистрация (направете регистрация във FITE.TV тук).

Мачът на Тервел Пулев се очаква да започне около 07:00 часа българско време, а непосредствено преди това ще се бие и Кобрата. 

Има три начина, по които можете да гледате мачовете на Пулеви. Можете да си поръчате единично събитие (pay-per-view), което е на стойност 7.99 долара. Другите две опции са чрез абонамент - или за Fite+ (4.99 долара за един месец) или TrillerPass (2.99 долара на месец). Абонаментите могат да бъдат прекратени по всяко време. 

Самото събитие започва в 04:00 часа българско време и ще има много интересни битки, като част от вечерта в Лос Анджелис е и синът на Ивендър Холифийлд. 

Цялата информация около мачовете на братя Пулеви следете в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички