Конър Макгрегър показа страхотната си трансформация (СНИМКИ)


Конър Макгрегър показа страхотната си трансформация (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

4277 0

Конър Макгрегър извади на показ прекрасната трансформация на тялото си преди евентуалното си завръщане в октагона. Ирландецът видимо е покачил телесната си маса спрямо предходните години. 

През юли 2021 г. Макгрегър получи тежка контузия в най-важния си мач срещу Дъстин Порие. Счупване на глезена извади боеца за близо година от ринга. 

След контузията мнозина критици предрекоха края на спортната кариера на 33-годишната звезда на "UFC". Бившият шампион в лека и полулека категория обаче не забави отговора си. Той публикува колаж от 3 снимки в своя профил в "Instagram", сравнявайки физическата си форма с тази през 2015 и 2017 година. 

На снимките ММА-ецът видимо е покачил теглото си. Според официалните информации от федерацията той тежи 77 кг. Това тегло би поставило боеца в полусредна категория, освен ако не свали част от него.Макгрегър даде коментар относно евентуалното си завръщане.

"За мен юли е добре, но не мога да кажа все още, твърде рано е. Ако правя спаринги през април, май, юни и юли, до края на април ще мога да разбия главите на повечето от момчетата. Разбирате ли какво говоря", коментира колоритният ирландец.

Междувременно легендата в световния бокс в тежка категория - Майк Тайсън, коментира, че Макгрегър не е способен да се завърне на върха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички