Благой Иванов - Багата: Брадичката ми е добра, завръщам се след...


Благой Иванов - Багата: Брадичката ми е добра, завръщам се след...
Снимка: GettyImages

4061 0

Българският представител в "UFC" - Благой Иванов, се завърна с победа над бразилеца Рожерио де Лима след 2-годишно отсъствие. Багата не скри радостта от доброто си представяне след срещата. Той определи противника си като много труден, но и оцени изявите си.

"Чувствам се добре, беше тежък мач. Две години не бях в откагона, така че това е добро завръщане за мен. Рожерио е много корав. Имах контузии, за които трябваше да се погрижа, но сега се чувствам много по-добре. На верния път съм. Трябва да продължа в тази посока“, коментира българският боец.

"Очаквах да намали темпото във втория рунд, защото силите му започнаха да намаляват. Натиснах го точно тогава и това ми донесе победата. Има и други бойци в тежка категория, които са много корави, като Франсис Нгану, но да, моята брадичка е доста добра“, допълни Багата след въпрос колко корав се чувства.

Българинът също заяви, че ще се отдаде на почивка, тъй като се е готвил за срещата близо половин година. Багата обясни, че ще бъде готов да се завърне след 3 месеца. 

Повече за победата на родния боец прочетете тук

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички